1.0.3 / October 15, 2015
(3.8/5) ()
Loading...

Description

Dit is de trainingsapp voor United Retailmedewerkers. Deze applicatie is voor alleen voor intern gebruik bijUnited Retail. Deze applicatie is beveiligd met eenwachtwoord.
This is the trainingsappfor United Retail employees. This application is for internal useonly in United Retail. This application is passwordprotected.

App Information United Retail

 • App Name
  United Retail
 • Package Name
  nl.elaunch.academy.unitedretail
 • Updated
  October 15, 2015
 • File Size
  1.5M
 • Requires Android
  Android 4.0 and up
 • Version
  1.0.3
 • Developer
  eLaunch
 • Installs
  10 - 50
 • Price
  Free
 • Category
  Business
 • Developer
 • Google Play Link

eLaunch Show More...

Academy 1.0.3 APK
eLaunch
Dit is de trainingsapp voor Vodafonemedewerkers. Deze applicatie is voor alleen voor intern gebruik bijVodafone. Deze applicatie is beveiligd met een wachtwoord.This is the trainingsappfor Vodafone employees. This application is only for internal useby Vodafone. This application is password protected.
Media Markt 1.0.3 APK
eLaunch
Dit is de Media Markt trainingsapp voor MediaMarkt medewerkers. Deze applicatie is voor alleen voor interngebruik bij Media Markt. Deze applicatie is beveiligd met eenwachtwoord.This is Media Markt MediaMarkt trainingsapp for employees. This application is only forinternal use by Media Markt. This application is passwordprotected.
LG Academy 1.0.3 APK
eLaunch
Dit is de officiële LG trainingsapp voor LGmedewerkers. Deze applicatie is voor alleen voor intern gebruik bijLG. Deze applicatie is beveiligd met een wachtwoord.This is the official LGtrainingsapp for LG employees. This application is for internal useonly LG. This application is password protected.
Telfort Academy 1.0.3 APK
eLaunch
Dit is de trainingsapp voor Telfortmedewerkers. Deze applicatie is voor alleen voor intern gebruik bijTelfort. Deze applicatie is beveiligd met een wachtwoord.This is the trainingsappTelfort employees. This application is only for internal use atTelfort. This application is password protected.
Samsung Academy 1.0.3 APK
eLaunch
Dit is de trainingsapp voor Samsungmedewerkers. Deze applicatie is voor alleen voor intern gebruik bijSamsung. Deze applicatie is beveiligd met een wachtwoord.This is the trainingsappfor Samsung employees. This application is for internal use onlywith Samsung. This application is password protected.
Phone House 1.0.3 APK
eLaunch
De trainingsapplicatie van eLaunch voor ThePhone House. Deze app is alleen toegankelijk voor een selecte groepmedewerkers.The training applicationeLaunch for The Phone House. This app is only available to a selectgroup of employees.
United Retail 1.0.3 APK
eLaunch
Dit is de trainingsapp voor United Retailmedewerkers. Deze applicatie is voor alleen voor intern gebruik bijUnited Retail. Deze applicatie is beveiligd met eenwachtwoord.This is the trainingsappfor United Retail employees. This application is for internal useonly in United Retail. This application is passwordprotected.
Bakman 1.0.0 APK
eLaunch
Bill Bakman is bakker en heeft de moedigestapgenomen om voor zichzelf te beginnen. Hij bakt de lekkerstedingen,maar hij heeft geen idee hoe hij zijn nieuwebakkerswinkelsuccesvol kan maken. Ga jij Bill helpen? Deze game kanalleen opuitnodiging gespeeld worden en is beveiligd meteenwachtwoord.Bill Bakman's bakeryandhas taken the bold step to start for himself. He bakes themostdelicious things, but he has no idea how he can make his newbakerysuccessful. Will you help Bill? This game can only be playedbyinvitation only and is password protected.
Loading...