Amagine Interactive 应用

Loading...
Sakitnya Dimana : Disini
Kalo melihat kau selingkuh sakitnya tuh dihati,nah kalau kelilipan Sakitnya Dimana?kalau dikejar deadline Sakitnya Dimana?kalau ditagihin ibu kos Sakitnya Dimana?kalo teriak om telolet om Sakitnya Dimana?kalo bus telolet telolet Sakitnya Dimana?apalagi kalau keselek salak, Sakitnya Dimana Tuh?Sakitnya Tuh Disini... Di dalam game ini!Mari bermain game Sakitnya Dimana : Sakitnya Tuh Disini,tunjuk bagian tubuh yang tepat untuk rasa sakit yangdisebutkan.tapi hati - hati karena kalau salah anda akan langsung gameover!jangan lupa share score anda, ajak teman - teman anda untukbermain!bantu kita juga untuk memperbanyak soal dengan memberikan masukanSakitnya Dimana!Njawab salah, sakitnya tuh disini...karena rasa sakit tidak hanya di hatiom telolet om!
Muke Gile Maker
Yakin Loe Ganteng?Yakin Loe Cantik?Muke Gile Maker! Alat penguji kegantengan dan kecantikan palingakurat di dunia!Cuma dengan memasukkan nama , kegantengan dan kecantikan anda akandapat dianalisis dengan sempurna berkat kecanggihan teknologi yangsudah teruji di IPB, ITB dan UGMShare muke gile loe dan pasang sebagai profile picture di socialmedia.tunjukkan kegantengan loe kepada dunia!Muke Gile Maker adalah hasil kolaborasi Amagine Interactivedengan fanpage facebook yang semfak abies! Kartun NgampusFitur :- ratusan juta kombinasi wajah yang semfak abies!- dandani kegantengan/kecantikan loe dengan berbagai aksesoris danbaju yang tersedia- share dan gunakan muke gile loe sebagai profile picture socialmediajangan lupa like facebook kita :Kartun Ngampus : https://www.facebook.com/KartunNgampusAmagine Interactive :https://www.facebook.com/amagine.interactiveMuke Gile Maker!Yakin Loe Ganteng?Yakin Loe Cantik?Buktikan!Muke Gile! Telolet telolet bener ini game!Loe sure Gant?Loe Pretty sure?Muke Gile Maker! Testers and beauty kegantengan most accurate inthe world!Just by entering the name, kegantengan and your beauty will beanalyzed perfectly thanks to the sophisticated technology that hasbeen tested in IPB, ITB and UGMShare Muke gile loe and tides as a profile picture on socialmedia.kegantengan loe show to the world!Muke Gile Maker is the result of collaboration with theInteractive Amagine that semfak abies facebook fanpage! cartoonngampus features:- Hundreds of millions of combinations of facial semfakabies!- Dressed kegantengan / beauty loe with a variety of accessoriesand clothing available- Share and use Muke gile loe as social media profile pictureDo not forget to like our facebook:Cartoon ngampus: https://www.facebook.com/KartunNgampusInteractive Amagine:https://www.facebook.com/amagine.interactiveMuke Gile Maker!Loe sure Gant?Loe Pretty sure?Prove it!Muke Gile! Ko telolet Telolet this game!
Hitung Tepat
Seberapa pandai anda menghitung?Hitung Tepat, game matematika yang akan menguji kecepatan danketepatan menghitung pemain.Uji kemampuan berhitung anda untuk menghitung soal matematika danmenemukan jawaban yang ... bisa yang benar ataupun yangsalah.Karena dalam game ini anda tidak hanya diuji untuk bisa menghitungcepat, tapi juga menghitung tepat!INGAT :5 x 4 BUKAN 3120 + 15 ADALAH 35Selalu perhatikan kata BUKAN dan ADALAHHitung Tepat hadir dengan banyak game mode dan tingkatkesulitan!2 Game Mode :> COMBO : dapatkan skor sebanyak mungkin tanpa salahmenebak> TIME ATTACK : dapatkan skor sebanyak mungkin dalam 30 detikdengan 3 kali kesempatan salah3 Tingkat Kesulitan :> Mudah> Susah> GilaUji kemampuan berhitung anda sekarang juga!Jadi.. Seberapa pandai anda menghitung?This Game is optimized for Intel x86 mobile devices!How clever youcount?Calculate Right, math games that will test the speed and accuracyof counting players.Test your math ability to calculate math problems and find answers... can correct or incorrect.Because in this game you can not only tested for a quick count, butalso calculates the exact!REMEMBER:5 x 4 INSTEAD OF 3120 + 15 IS 35Always pay attention to the word NOT and ISCalculate Right comes with a lot of game modes and difficultylevels!2 Game Modes:> COMBO: get a score as much as possible without anyguessing> TIME ATTACK: get as many scores as possible in 30 seconds with3 times the chance of false3 Difficulty:> Easy> Hard> CrazyTest your calculation skills now!So .. How clever you count?This game is optimized for Intel x86 mobile devices!
Colorina Guess The Color 1.1
Let's tickle your brain! Colorina Guess The Color will test yourskill to determine accurately which answer is correct between wordsand color. here's how to play : - in the game there will be coloredword spelling a name of a color - check out the word "COLOR" and"TEXT COLOR" - when it says "COLOR" you must answer with the colorspelled by the word. - but if it says "TEXT COLOR" you must answerthe color of the text itself so is it RED or BLACK? don't be wrong!note : this game inspired from a psychological phenomenon calledStroop Effect/ "In psychology, the stroop effect is a demonstrationof interference in the reaction time of a task. When the name of acolor (e.g., "blue," "green," or "red") is printed in a color notdenoted by the name (e.g., the word "red" printed in blue inkinstead of red ink), naming the color of the word takes longer andis more prone to errors than when the color of the ink matches thename of the color." - http://en.wikipedia.org/wiki/Stroop_effectHave Fun! ;)
BonBon Gagal Diet 1.1
Mari bermain bersama BonBon, yang biarpun Gagal Diet tapi selaluhappy. Hindari makanan yang berjatuhan dan kumpulkan diamondsebanyak mungkin. Dengan berbagai macam powerup dan kostum yangmenarik, BonBon Gagal Diet akan menantang anda untuk menghindarimakanan sebanyak mungkin dan mendapatkan skor setinggi mungkin.Fitur : - gameplay yang asik dan menantang - karakter yang chubby#hidupChubby - powerup yang dapat diupgrade - berbagai kostum lucuuntuk digunakan - celetukan bonbon yang lucu (bisa lho ditambahin,tulis review disini yuk) - share dan leaderboard BonBon Gagal Diet,Karena Diet Bukan Segalanya. Stay Chubby Be Happy
Lava Runner
Dude WOW! Look at all them SHINIES!I wanna get them ALL!But WAIT... Why is it so HOT here?OH NO! THE LAVA IS RISING!!★ Challenging and super FUN gameplay!★ Feel the HOT lava in your bum!★ Vivid and CUTE graphics!★ EPIC and adrenaline-triggering music!★ Compete your score with friends in an ENDLESS level★ Collect all the LEGENDARY artifacts! (Coming soon!)Help Jonah The Miner run and climb away from the boiling-hot lavabefore it got too close to his bum! And don't forget to snatch asmany crystals as you can to show off to your friends!All you need to do is use one finger to click either on the ladderfor going up/down or on the crystals to acquire them! But becareful of your decisions, you may not have the time! And also...beware of earthquakes!
Kebakaran Jenggot 1.0
Tolooooooong!!!!!! aye kebakaran!Bantuin si Otong yang lagi kebakaran jenggot buat menyelamatkangenerasi muda dari alaynisasi dan terorisme. Sebenernya emang ganyambung sih…. Tapi gapapa yang penting bantu terus otong buatterus maju keatas buat madamin jenggotnya yang membara kaya apiasmara yang disiram pake cinta.+Ada jenggot kebakar+Ada si otong+Ada penjahatnya+Gamenya asik kalo ga asik bakar aja HPnya+Bisa share record kamu ke temen-temen kamuTolooooooong !!!!!! ayefire!Bantuin the Otong were again on fire for saving the younggeneration of alaynisasi and terrorism. Actually weve obscene hell.... But the important gapapa continue to help move forward Otongmake up for madamin rich beard smoldering fire of romance thatwatered use love.+ There beard on fire+ There is the Otong+ There is a villain+ The game cool cool if fuel ga wrote HPnya+ Can share your records to your friend
Meme Quiz 2.2
Test your 'Mememory' in this highly addictivememe game!Your aim is to guess the right meme based on the joke-text thatappears on the screen. Swipe the Meme left and right to choosewhich you think is correct! See how much you really master Memesand it's uses!Each question is assigned to a well known meme. From the olddays of Reddit and 9gag to the popular Memes of today. You mightthink you know all of them, and think it's easy, but be careful!Some quiz are tricky and require special analysis to answer.U READY BRO?FEATURES:▶ EASY to use interface!▶ More than 1000 Quizzes AVAILABLE for you to guess!▶ 69 Memes AVAILABLE and more coming soon!▶ Share your score EASILY via Scoreloop and compare them with yourfriend! -and earn the right to BRAG!Follow us on Twitter:@amagineGamesThis game is inspired by our addiction and love to 9gag, Redditand many other meme sites!note : Some permission are required for Scoreloop to work. we donothing to the phone contact and such
Mbaktin Ekstrak Kulit Manggis
Kabar gembira untuk kita semuaKulit manggis kini ada di Play Store~Inspired by the song?So are we!That's why we create Mbaktin!Now you can extract Mangosteen skin as much as you please withMbaktin!Don't forget to share the happy news with your friendsKabar gembira untuk kita semuaKulit manggis kini ada di Play Store~Mbaktin hadir, dan bisa dimainkanJadikan hari ini hari MbaktinMbaktin good, Mbaktin goodMbakTin dikembangkan oleh 4 Game Studio dari Jogja yaitu AmagineInteractive (@amaginegames) , Creacle Studio (@Creacle) , AgateJogja (@AgateJogja) dan Enthrean Studio (@Enthrean) . Dikerjakandalam 6 jam sejak Debat Capres ke 5 hingga menjelang subuhFollow mbaktin ya ^^ :twitter.com/mbaktingamefacebook.com/mbaktingame
Go Go Blocks!
GOGO Block TIME!!!!!Walaupun game ini namanya mengandung unsur kebodohan tapi gameini dibuat khusus buat orang-orang yang ga goblok dan menyukaitantangan. Bertahan hidup selama mungkin di game survival hardcoreyang satu ini dan buktikan kalo kamu ga GOBLOK!!!Fitur di game GOGO BLOCK ini ada:+ Ada kotaknya (ya iya lah)+Ada timernya (ya iya lah)+Bisa di download di google play (iya banget)+Bisa ngilangin stress atau tambah stressGOGO Block TIME !!!!!Although this game name contains elements of ignorance but thisgame made especially for people who ga stupid and like challenges.Survive as long as possible in the game of survival hardcore thisone and see if you did not fool !!!Features in this game GOGO BLOCK there:+ There is a box (yes yes lah)+ There timernya (yes yes lah)+ Can be downloaded in google play (yes really)+ Can ngilangin added stress or stress
Plate Breaker 1.3
Shut your brain! It's time to train your finger and break someplates! Plate Breaker is an addictive game with single objective:break all the plates. This game will test you both mentally andphisically. Finger speed, accuracy, mental strength andspatial-ability is crucial to master this. Gain highscore , get allthe trophies and brag it to your friends, challenge them andfulfill your wildest dream in plate breaking adventure. use as manyfinger as your device support. ;) TAG : Plate , Breaker, casual,games, achievement,share, twitter Try our other game : - Rocketboy: Begin follow us on twitter : @amagineGames like our fb page :https://www.facebook.com/amagine.interactive
Anoman Terbang 1.0
Satu lagi dari Amagine Interactive's flappy series! Dan jugaberkolaborasi dengan Classeven Studio! Mau main game yang palingmenantang dan indonesia banget? Download Anoman Terbang sekarangjuga! Game Anoman terbang terinspirasi dari kisah anoman obong yangdiperintahkan oleh Prabu Rama untuk melakukan perjalanan ke negeriAlengka untuk mencari tahu keberadaan Dewi Sinta, didalamperjalanan anoman obong akan menghadapi mata-mata Prabu Dasamuka,di dalam game ini diilustrasikan, anoman terbang diatas angkasa dandi ganggu oleh tangan raksasa Prabu Damasuka. Fitur +Gameplay yangmenantang +Endless Level +Amazing Graphics +Indonesia banget
Pocong Terbang 1.2
Here comes the third installment of Amagine Interactive FlappySeries! in collaboration with @poconggg the Indonesian twittercelebrity, Poconggg in Pocong Terbang Play as poconggg, a cutelittle flying pocong which has problem with flying. You as a playershould guide him to fly and going through the pillar and avoidcolliding it. Be careful because this cute little flying pocong iseasy to fall, and with just one collision he will go to the groundinstaneously. gain as much score as possible in this Poconggg inPocong Terbang and be the best on the google play leaderboard. PlayPoconggg in Pocong Terbang FREE on your Android device now! +Supported by Sarjana Hukum @poconggg + Adopting well known andloved gameplay + gain as much score as possible and beat theleaderboard + challenge your friend through this fun and amazinggames + cute pocong design like no others Poconggg in PocongTerbang!